Mladi kino #3 na Festivalu LGBT filma
Spletna debata
Mladi kino (Ptuj)
Mladi o filmu in film mladim tokrat še preko spleta.

V sklopu projekta Resonance Cinema. Cultural Hub for Curious Minds smo v Mestnem kinu Ptuj zagnali novi program Mladi kino #, ki je v prvi vrsti namenjen mladim filmskim entuziastom in vsem, ki bodo to še postali.

Skupaj z mladimi filmskimi navdušenci bomo na različne načine odkrivali in razvijali pomen filma kot pomembnega medija umetniškega in kritičnega izražanja.

V času 36. Festivala LGBT filma (več informacij in program festivala na tej povezavi) za mlade udeležence pripravljamo spletno debato Mladi kino #3 na Festivalu LGBT filma, kjer bosta uvodno besedo in moderiranje prevzela lokalni filmski ambasador Tomi Petek, študent filmskih študij in francoščine na Univerzi v Aberdeenu ter Tilen Kolar, študent ekonomije in geografije na Univerzi v Leedsu, ki se kot mladi raziskovalec trenutno najbolj posveča projektu Queer Memorials.

Vse filmske navdušence (in vse, ki boste to še postali), stare od 15 do 29 let, pa lepo vabimo, da nam pišete nam na elektronski naslov ali kar prek Facebook profila Mestnega kina Ptuj in se pridružite Mlademu kinu Ptuj.

 

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj