Ponovno odpiramo 1. junija – s filmskimi klasikami
Dobra novica, 19. 05. 2020
Mestni kino Ptuj po končani epidemiji ponovno odpira svoja vrata v ponedeljek, 1. junija 2020. Ker smo kino že močno pogrešali, bomo začeli v velikem slogu: s svetovnimi filmskimi klasikami. Število vstopnic za posamezno projekcijo bo omejeno na 46. Prijazno vabljeni!

Med drobnimi življenjskimi dragocenostmi, za katere nas je za nekaj časa prikrajšala epidemija koronavirusa, je bila tudi možnost obiska kina.

Pod naslovom Pogrešali smo kino! bo ptujska kinodvorana obiskovalce po daljšem premoru toplo pozdravila z nekaterimi dragulji iz svetovne filmske zgodovine. Vsak dan, od ponedeljka do nedelje, bodo ob 19. uri na sporedu filmi svetovnih velikanov Truffauta, Kieślowskega, Bressona, Varde, Chaplina in domačega Bevca. Od petka do nedelje ob 17. uri pa bo na ogled še slovenska družinska klasika Srečno Kekec.

V skladu s priporočili NIJZ bodo zagotovljeni razmiki med sedeži, zato bo število vstopnic v prodaji omejeno na 46 na projekcijo. Poskrbljeno pa bo tudi za še posebej temeljito higieno, prezračevanje in razkuževanje prostorov. Maske niso obvezne.

Vstopnice so že naprodaj – tudi na tej spletni strani.

Prijazno vabljeni!

Oglejte si spored >

Bodite obveščeni o dogajanju
v Mestnem kinu Ptuj